Sheombar-photography

 

Bruiloften zijn de meest fantastische gelegenheden, vol met energie, levendigheid en prachtige kleuren. Het zijn bijzondere familie gebeurtenissen met veel emotie en voor mij een genot om te fotograferen. Elke bruiloft is een hectische en spannende aangelegenheid die in sommige culturen enkele dagen kan duren.

De uitdaging voor de moderne bruiloft fotograaf is niet langer meer foto's maken om slechts een album mee te vullen. Vandaag de dag is het een uitdaging om de essentie van één van de meest gedenkwaardige dagen uit het leven van het bruidspaar vast te leggen. Foto's zorgen ervoor dat je deze mooie dag elke keer opnieuw kunt beleven. Daarnaast is het een waardevolle document voor het nageslacht.


Mijn ervaring leert dat bij bruiloft fotografie vertrouwen essentieel is. Mijn stijl en aanpak is totaal onopvallend registreren van de gebeurtenissen die voor mijn ogen voltrekken. Net als een goede ober, die uw glas vult zonder dat u het merkt, probeer ik mijn foto's te maken door zo min mogelijk zelf de aandacht te trekken.

Elk beeld moet een mooie compositie op zichzelf zijn maar moet tevens de essentie van het moment weergeven. Ik streef ernaar om momenten vast te leggen die mensen zich herinneren, de blik naar de zijkant, de nerveuze glimlach en de natuurlijke schoonheid.

Dollia Sheombar

1

 

3

2

 

Voor meer informatie:

Sheombar-photography

 
 

Telefoon:
E-mail:
Website:

+31 (0)6 556 833 89
info@sheombar-photography.nl
www.sheombar-photography.nl