Weddingmaster

 

Op de belangrijkste dag in uw leven wilt u natuurlijk dat alles goed geregeld is. Zo wilt u dat uw marho, bruidsstoel en pirha er op deze dag perfect uitzien.

U kunt kiezen uit verschillende standaardmodellen. Mocht u eigen wensen hebben, dan willen wij deze graag voor u realiseren. Voor maatwerk bent u bij de Weddingmaster aan het juiste adres: onze producten kunnen aangepast worden aan de wensen van de klant.

Verder kunt u ook bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met decoratie welke de sfeer op uw feest verder zullen verhogen. Bovendien kunnen wij u in contact brengen met diverse andere specialisten, die u nodig kunt hebben bij de organisatie van uw huwelijk. Het spreekt voor zich dat u ook van onze diensten gebruik kunt maken voor andere gelegenheden, zoals verjaardagen, recepties en andere feesten. Onze klantenkring bestond in eerste instantie uit hindoestanen, maar heeft zich in de loop van de tijd uitgebreid tot diverse andere culturen.

Bij ons staat  kwaliteit, klantvriendelijkheid en accuratesse op de eerste plaats. Zo hebben we in de afgelopen jaren een goede naam en reputatie opgebouwd.

bruidsstoel goud 2

 

marho 3

 

pirha 111

 

Voor meer informatie:

Weddingmaster

 
 

Telefoon:

E-mail: 
Website:

+31 (0)10 215 19 26
+31 (0)6 510 187 35
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.weddingmaster.nl