Muziekgroep Sabroso

 

Muziekgroep Sabroso ook wel de “ Gezelligste band van Nederland “ genoemd is een jong en zeer dynamisch orkest met een muzikale specialisatie op het gebied van Surinaams, Zuid Amerikaans en Hindipop.

Het orkest is dan ook geen onbekende in de hedendaagse muziekwereld en is zowel in Nederland als in Suriname razend populair. Het orkset heeft haar sporen in de muziekwereld dan ook ruimschoots verdient.

SABROSO hetgeen letterlijk “lekker”in het spaans betekend bestaat uit 12 zeer getalenteerde muzikanten waaronder de zeer talentvolle allround zangeres Karin Baitali die op het vocale gebied weer op haar beurt wordt bijgestaan door Ravin Dasrath voor de Bollywood nummers en Setish Bindraban die o.a. de Surinaamse nummers voor zijn rekening neemt.

Naast een sterke ritme en harmonische sectie heeft de het orkest ook nog eens een zeer professionele en ijzersterke blaassectie bestaande uit Trompet, Saxofoon en Trombone.

De band staat muzikaal onder leiding van de zeer getalenteerde en Golden Award Winner trompettist Setish Bindraban die o.a. het podium heeft mogen delen met grootheden als Oscar D’leon (Venezuela), Las Chicas del Can (Dom.Rep), James Carter (USA), De Nazaten van Prins Hendrik (NED), Vinod Rathot (India), Kassav en vele anderen…….

Gelet op de enorme muzikale ervaring van de bandleden is het orkest dan ook in staat uw evenement of het nu gaat om een festival, bedrijffeest, bruiloft of traditioneel huwelijk muzikaal om te toveren tot een onvergetelijke dag!

Naast een pittig zuid amerikaans repertoire van Merengue, K-dance, Soca, Jump-up’s, Bachatta en Kaseko heeft de band ook nog eens zeer uitgebreid hindipop en engelstalig/top 40 repertoire die geheel samen te stellen is naar de wensen van de klant.

Kortom : Het is pas feest als Muziekgroep SABROSO is geweest

 

Groep zwart-rood

 

Groep blauw-wit

 

Groep zwart-wit

 

Voor meer informatie:

Muziekgroep Sabroso

 
 

Telefoon:
E-mail: 
Website:

Sabroso APP:

+31 (0)6 539 086 45 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.muziekgroepsabroso.nl

knipsel