Zalencentrum "de Brug"

 

Zalencentrum De Brug biedt voor iedere gelegenheid een passende zaal in de juiste ambiance. Of het nu gaat om een verjaardag in familiekring of om een zakelijke bijeenkomst voor 300 personen, onze 4 multifunctionele zalen en sfeervolle foyer bieden volop mogelijkheden voor het organiseren van een geslaagde bijeenkomst tot maximaal 650 personen.

Onze zalen beschikken over alle moderne faciliteiten zoals beamer, geluidsinstallatie en internettoegang. De grootste zaal beschikt over een ruim toneel/podium en is uitermate geschikt voor optredens, presentaties of modeshows.

Ons enthousiaste team staat klaar om uw bedrijfspresentatie, vergadering, bruiloft of ander feest professioneel te verzorgen. Uiteraard kunnen wij uw bijeenkomst vanuit onze eigen keuken completeren met een geheel verzorgde lunch, buffet of diner.

Zalencentrum De Brug ligt op een perfecte centrale locatie midden in Zuid-Holland met voldoende gratis parkeergelegenheid op 5 minuten rijden van de snelweg A12 en de buslijn Gouda-Bodegraven stopt nagenoeg voor de deur.

de brug1
  

de brug2

de brug3
 

Voor meer informatie:

Zalencentrum "de Brug"

 
 

Telefoon:

E-mail: 
Website:

+31 (0)182 39 28 82

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.zalencentrumdebrug.nl